Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Het contact verliep goed. De deskundigheid en de marktkennis is voldoende. Betrokken en betrouwbare indruk.

Anoniem
9

Zeer professionele begeleiding. Iedereen heeft verstand van zaken. Korte lijnen en goed bereikbaar telefonisch en per mail. Top! Bedankt voor de goede service.

Anoniem
10

Voerman garantiemakelaar heeft een goede kennis van hoe de woning markt werkt. Ze zijn professioneel en denken mee. Ook het team op kantoor is ten alle tijden bereid om jouw vragen te beantwoorden en verder behulpzaam te zijn! Een zeer goede makelaar die ik zeker zal aanbevelen.

Anoniem
10

Wij zijn uitstekend geholpen door Voerman garantie makelaars. Alle informatie was duidelijk, de afspraken waren prettig, de kennis is enorm en belangrijk voor ons is dat hij eerlijk is tegen ons maar ook tegen kijkers voor het huis.

Anoniem
9

Vanaf het eerste gesprek tot het uit eindelijke resultaat (de verkoop) is alles soepel en vooral duidelijk verlopen. De communicatie was zeer goed

Anoniem
8

contact via makelaar was goed kennis van zaken en heel veel ervaring dus zeker aan te bevelen bij toekomstige verkopers

Morris van Putten
8

Het enigste puntje wat ik kan noemen is dat de klant wat sneller geïnformeerd zou kunnen worden omdat het voor de verkopende partij allemaal heel spannend is als het om hun huis gaat wat verkocht moet worden. Verder het contact en de manier waarop is zeer prettig. Ik wou een duidelijke eerlijke mening en die heb ik gekregen en dat stel ik zeer op prijs.

Anne Oosterman-Veenhof
8

No nonsens bedrijf. Voerman is spits en zonder omhaal, altijd bereid tot overleg, kortom mijn makelaar.

Anoniem
10

fijne makelaar die je als persoon ziet en niet als nummer. Kon altijd bij de makelaar terecht voor vragen en informatie.

Anoniem
8

Ben zeer tevreden met de begeleiding en communicatie onderling. Het was duidelijk en correct afgehandeld.

Anoniem
10

De makelaar en zijn medewerkers hebben mij uitstekend begeleid bij de verkoop van mijn woning. Zij waren actief, behulpzaam, meedenkend en zeer accuraat.

Anoniem
8

Fijne makelaar met verstand van zaken . Betrouwbaar en eerlijk. Complete dienstverlening zowel koop ,verkoop en verhuur.

Anoniem
8

Goede service en duidelijke tips om waarde te verhogen. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen.

Anoniem
10

De Heer Voerman is ten alle tijden bereid info te verstrekken betrekking hebbende met de woning- en bedrijvenmarkt. Hij is zeer aardig, voorkomend en deskundig. Ook het personeel op kantoor is ten alle tijden bereid om jouw vragen te beantwoorden en verder behulpzaam te zijn! Echt uniek!

Karel Kucera
10

Garantie makelaar Voerman is goed bedrijf !!!!!!

Anoniem
8

een goed contact met de makelaar en werd ook zeer snel en deskundig op de hoogte gehouden. Ook de verdere afhandeling van de verkoop van de woning ging in zeer goed overleg.

Patrick Vandermeiren
10

Michel is een professional. Rustig, neutraal, bekwaam. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Zakelijk en vriendelijk zonder franje.

Anoniem
9

Door omstandigheden moest onze woning verkocht worden. Op zich een bijzonder nare ervaring. Met de heer Voerman, die reeds eerder een taxatie verricht heeft, is het niet leuker geworden maar wel veel dragelijker. Deze makelaardij weet de juiste balans aan te brengen tussen de 2 partijen. Zij weten als geen ander het sociale aspect voor de "verkopende" partijen niet uit het oog te verliezen. Daadkrachtig met een bijzonder menselijke toon. Diverse makelaardijen gehad uit Lelystad die toch duidelijk met een andere insteek de verkoop voor ogen hadden. De heer Voerman en zijn team hebben ons huis verkocht waarbij wij minder emoties bij hebben gehad dan wij hadden verwacht. Een absolute topper in deze klasse. Helaas zullen er nog veel gedwongen verkopen volgen maar met Voerman Makelaardij heeft men de juiste gevonden. We zijn hen in ieder geval zeer dankbaar voor de begeleiding in dit toch al moeilijke traject. Peter Visser

Pozderski
10

De makelaar is een degelijke man die doet wat hij zegt en duidelijk is. Dat vind ik prettig.

Jan de Gooijer
10

Zeer sympathieke benadering. Behulpzaam bij problemen die niet alleen direct gerelateerd zijn aan het pand dat in de verkoop gaat.

Ed Meijer
9

Ik vind het belangrijk dat iemand waarmee je een zakelijke relatie hebt je vertrouwen schenkt. Dat doet de heer Voerman. Dat zorgt voor het gevoel dat je serieus genomen wordt.

Botterweck
9

Zeer bekwaam goede afwikkeling van zaken en goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken.

Anoniem
8

Makelaar gaf een eerlijke opgave wat het huis waard zou zijn tevens werd ik goed geadviseerd of ik wel of niet aan een opendag mee moest doen. Afhandelen word keurig geregeld en afrekening valt mij reuze mee.

Anoniem
9

nog bedankt voor advies plaatselijke vak mensen en de snelle verkoop van mijn woning alles top verlopen

Anoniem
7

De heer Voerman is vriendelijk en heeft verstand van zaken.

Anoniem
8

Heeft goed zijn best voor ons gedaan in de moeilijke tijden,maar toch na veel wachten op derden gelukt

Anoniem
9

Het makelaars kantoor is Altijd goed te bereiken, geeft goed advies en heeft altijd snelle reacties op mailtjes of telefoontjes geleverd. Direct bericht als er een een potentiële koper is. Heeft kosteloos zelf mooie foto's van de woning gemaakt. Al met al vriendelijk en deskundig.

Anoniem
9

Erg eerlijke en nette makelaar die overduidelijk verstand heeft van de woningen in deze buurt. Met toeval hem gekozen, maar totaal geen spijt gehad hiervan.

Anoniem
9

Goede makelaar, kundig, betrokken en komt alle afspraken na. De heer Wim Voerman is zeer goed bereikbaar, luistert goed en geeft vakkundig advies. Hij is bereid om net dat stapje extra te zetten

Hilda Aiwazian
10

Ik wil iedereen aanbevelen om zaken te doen met dhr Voerman, hij is vakbekwaam,integer en behulpzaam.

Cengiz
10

super zeker een aanrader

Anoniem
9

Voerman Garantie Makelaars heeft kennis van zaken en heeft mij geholpen om mijn huis op de juiste wijze op de markt te zetten en te verkopen.

Dariusz
9

Polecam.

Anoniem
9

Als tussenperZOON van mijn vader (zijn woning) met makelaar Voerman schrijf ik deze beoordeling. Wij zijn blij dat we makelaar Voerman gekozen hebben. Ook voordat de keus op Voerman was gevallen, gaf hij goed advies en dacht met ons mee. Hij heeft mij en mijn ernstig zieke vader goed geïnformeerd en begeleid. Ook was hij behulpzaam. Mijn vader had geen kritiek en alleen maar lof.

Anoniem
10

Het contact was zeer goed en ben zeer tevreden over de deskundigheid van deze makelaar. Er werd goed meegedacht en bij mogelijke problemen is men zeer oplossingsgericht. Ook goed aandacht voor mogelijke valkuilen. Contact met partijen als bank en notaris is ook goed opgepakt want daar had ik geen omkijken naar. Zoekt u nog een goede makelaar zou ik Voerman Garantiemakelaars zeker aanraden!

S van den Tempel
8

Goedenavond, Op mij is het gehele project goed en betrouwbaar overgekomen en ik heb de contacten als prettig ervaren. Met vriendelijke groet,

Ed en Karin Koolbergen
8

Wij kijken met plezier terug op de begeleiding tijdens de aankoop van ons appartement.

n dollart
9

goeden ondersteuning

R. Kok
8

Achteraf gezien was de eerste vraagprijs te hoog ingeschat gezien de huidige tijd, waardoor kopers eerder naar goedkopere woningen gingen kijken.

C. Wammes
8

Goede en vriendelijk service echt een makelaar van de oude stempel, oprecht en duidelijk

lizanne tigchelaar
8

Fijne en prettige aankoop geweest. Goed gevoel en veel persoonlijke aandacht

Ismat Jamal
10

Great Serviçe! Mr. Voerman is very professional!

Susanne van Soldt
7

Top!

Brenda Brouwer
8

Prima onderhandelingen. Makelaar staat garant voor de verkopende partij. Verkoopt ook echt. Kantoor is goed bereikbaar en je wordt serieus genomen, prettig. Goede makelaar om zaken mee te doen.

T. van Nes
7

Voerman is in ieder geval actief bezig met promotie, of het nu om het kantoor zelf gaat, of het huis wat te koop staat.

Anneke Beumer
8

Deskundige en persoonlijke benadering.

C. van der Voort
9

Ik ben zeer tevreden met de hulp van het verkoop van ons huis. Voerman makelaars hebben mij zeer goed geinformeerd en geadviseerd om de verkoop zo snel en soepel mogelijk te doen verlopen!

A.J. Jacobs
7

De heer voerman kwam op mij over als een degelijke makelaar, hij deed wat ik van een makelaar verwachtte. Tips en advies over de verkoop en de prijs, de onderhandelingen, wat meer moet een makelaar doen?

A.Tinbergen-heusdens
9

Door de nare situatie hebben we demakelaar niet gevolgd in zijn optreden. Met het resultaat zijn we erg tevreden. De makelaar zelf en de mensen aan de teleoon waren vriendelijk en dachten met ons mee.

hallewas
8

.....

Terug
Recent bekeken