Dit hebben onze klanten ervaren...

Marlou Boot
10

Prima ondersteuning bij verkoop ook als het soms onverwachts tegen zit.

Erik van Dijk
10

Wim Voerman is een super makelaar. Kundig, professioneel en oprecht.

Kim Leonora
10

Uit eerdere contacten ver voor verkoop heb ik altijd een goed gevoel gehad over de makelaar. Nu heb ik er geen moment over getwijfeld over hun rol in de verkoop. Professioneel, kennis van zaken, rust en geduld! Kortom een fantastische begeleiding! Dank jullie wel!

Dhr. aan 't Goor
9

Rustige en vertrouwenwekkende makelaar. Naar de verkoper maar ongetwijfeld ook naar de verkoper. De woning was bijzonder snel verkocht. Afhandeling naar beide partijen ook heel correct.

Dhr. Peter Janse
8

Communicatie tussen mij als verkopende partij en Voerman Garantiemakelaars was vanaf het begin af aan prima. Duidelijke afspraken en alles was goed geregeld. Hierdoor was de woning was snel verkocht

Vincent Kuijper
10

De makelaar straalt vertrouwen uit en komt samen met klant tot een plan. Erg tevreden.

Lizette Hooi
10

Nvt

Marcel van Leeuwen
10

Zeer plzierig contact en nakomen van afspraken. Procesbegeleiding prima in orde. Reele beoordeling van de situatie en vraagprijs. Prima uitsluiten van eventuele moeilijkheden na verkoop!

Anoniem
8

Het kantoor gaf een goede begeleiding, goede adviezen, kwam met een uitstekende fotograaf en hield ons telkens goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dhr. Tiggelaar
9

Deze makelaar kwam vriendelijk, warm en betrokkenen over. Er werd rust en stabiliteit uitgestraald. Hij was ook betrokken bij de aankoop van de woning. Ik wil Wim en Arjan en hun team van harte aanbevelen en wens hun succes en Shalom Peter en Petra

Timmermans
8

Wij zijn tevreden over het hele proces. Mischien 1 puntje van verbetering: het intakegesprek en de eerste bezichtingen werden gedaan door de heer Voerman. Vanaf de tweede bezichtingsdag en en het hele proces daarna is dit overgenomen door de heer Bunschoten, die het overigens prima gedaan heeft. Alleen werd deze overname niet met ons overlegd of gecommuniceerd.

Anita Noordhoff
10

Erg persoonlijk. Neemt de tijd voor je.

N.H.  Krap
8

Wij zijn tevreden over alle moeite die genomen wordt om ons te helpen onze huizen te verkopen, dat waarderen wij zeker.

Ruijzendaal- Meinen
10

Dhr. Voerman komt erg professioneel over en heeft verstand van zaken. Zijn begeleiding gaat op een rustige manier en geen vraag is stom. Dhr. neemt de tijd om het uit te leggen. Dhr. is erg betrokken in het geheel.

Ron van Bakel
8

Het enige wat ik aan te merken heb is dat Voerman Garantiemakelaar er waarschijnlijk vanuit gaat dat de mensen die hun huis i de verkoop zetten dit al vaker hebben gedaan. Maar helaas dit is voor mij de eerste keer en weet eigenlijk niet hoe alles precies in zijn werk gaat!!!

Anoniem
9

De verwachtingen heeft dit makelaarskantoor zeker waargemaakt! Heldere communicatie, goed overleg, ik ben zelfs onverwachts positief verrast, top!

Jeroen Captijn
9

Van te koop zetten naar bezichtiging en biedingen ging zo snel dat er niet eens een bord "te koop" is opgehangen. Zeer prettige communicatie na de bezichtigingen.

Anoniem
9

Uitstekende inschatting van de Lelystadse markt en snelle efficiënte afhandeling van de transactie.

Anoniem
9

Erg goed contact met de makelaar. Werdt steeds goed op de hoogte gebracht wanneer er kijkers waren en hoe die het huis gevonden hadden

Anoniem
9

Het contact verliep goed. De deskundigheid en de marktkennis is voldoende. Betrokken en betrouwbare indruk.

Anoniem
9

Zeer professionele begeleiding. Iedereen heeft verstand van zaken. Korte lijnen en goed bereikbaar telefonisch en per mail. Top! Bedankt voor de goede service.

Anoniem
10

Voerman garantiemakelaar heeft een goede kennis van hoe de woning markt werkt. Ze zijn professioneel en denken mee. Ook het team op kantoor is ten alle tijden bereid om jouw vragen te beantwoorden en verder behulpzaam te zijn! Een zeer goede makelaar die ik zeker zal aanbevelen.

Anoniem
10

Wij zijn uitstekend geholpen door Voerman garantie makelaars. Alle informatie was duidelijk, de afspraken waren prettig, de kennis is enorm en belangrijk voor ons is dat hij eerlijk is tegen ons maar ook tegen kijkers voor het huis.

Anoniem
9

Vanaf het eerste gesprek tot het uit eindelijke resultaat (de verkoop) is alles soepel en vooral duidelijk verlopen. De communicatie was zeer goed

Anoniem
8

contact via makelaar was goed kennis van zaken en heel veel ervaring dus zeker aan te bevelen bij toekomstige verkopers

Morris van Putten
8

Het enigste puntje wat ik kan noemen is dat de klant wat sneller geïnformeerd zou kunnen worden omdat het voor de verkopende partij allemaal heel spannend is als het om hun huis gaat wat verkocht moet worden. Verder het contact en de manier waarop is zeer prettig. Ik wou een duidelijke eerlijke mening en die heb ik gekregen en dat stel ik zeer op prijs.

Anne Oosterman-Veenhof
8

No nonsens bedrijf. Voerman is spits en zonder omhaal, altijd bereid tot overleg, kortom mijn makelaar.

Anoniem
10

fijne makelaar die je als persoon ziet en niet als nummer. Kon altijd bij de makelaar terecht voor vragen en informatie.

Anoniem
8

Ben zeer tevreden met de begeleiding en communicatie onderling. Het was duidelijk en correct afgehandeld.

Anoniem
10

De makelaar en zijn medewerkers hebben mij uitstekend begeleid bij de verkoop van mijn woning. Zij waren actief, behulpzaam, meedenkend en zeer accuraat.

Anoniem
8

Fijne makelaar met verstand van zaken . Betrouwbaar en eerlijk. Complete dienstverlening zowel koop ,verkoop en verhuur.

Anoniem
8

Goede service en duidelijke tips om waarde te verhogen. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen.

Anoniem
10

De Heer Voerman is ten alle tijden bereid info te verstrekken betrekking hebbende met de woning- en bedrijvenmarkt. Hij is zeer aardig, voorkomend en deskundig. Ook het personeel op kantoor is ten alle tijden bereid om jouw vragen te beantwoorden en verder behulpzaam te zijn! Echt uniek!

Karel Kucera
10

Garantie makelaar Voerman is goed bedrijf !!!!!!

Anoniem
8

een goed contact met de makelaar en werd ook zeer snel en deskundig op de hoogte gehouden. Ook de verdere afhandeling van de verkoop van de woning ging in zeer goed overleg.

Patrick Vandermeiren
10

Michel is een professional. Rustig, neutraal, bekwaam. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Zakelijk en vriendelijk zonder franje.

Anoniem
9

Door omstandigheden moest onze woning verkocht worden. Op zich een bijzonder nare ervaring. Met de heer Voerman, die reeds eerder een taxatie verricht heeft, is het niet leuker geworden maar wel veel dragelijker. Deze makelaardij weet de juiste balans aan te brengen tussen de 2 partijen. Zij weten als geen ander het sociale aspect voor de "verkopende" partijen niet uit het oog te verliezen. Daadkrachtig met een bijzonder menselijke toon. Diverse makelaardijen gehad uit Lelystad die toch duidelijk met een andere insteek de verkoop voor ogen hadden. De heer Voerman en zijn team hebben ons huis verkocht waarbij wij minder emoties bij hebben gehad dan wij hadden verwacht. Een absolute topper in deze klasse. Helaas zullen er nog veel gedwongen verkopen volgen maar met Voerman Makelaardij heeft men de juiste gevonden. We zijn hen in ieder geval zeer dankbaar voor de begeleiding in dit toch al moeilijke traject. Peter Visser

Pozderski
10

De makelaar is een degelijke man die doet wat hij zegt en duidelijk is. Dat vind ik prettig.

Jan de Gooijer
10

Zeer sympathieke benadering. Behulpzaam bij problemen die niet alleen direct gerelateerd zijn aan het pand dat in de verkoop gaat.

Ed Meijer
9

Ik vind het belangrijk dat iemand waarmee je een zakelijke relatie hebt je vertrouwen schenkt. Dat doet de heer Voerman. Dat zorgt voor het gevoel dat je serieus genomen wordt.

Botterweck
9

Zeer bekwaam goede afwikkeling van zaken en goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken.

Anoniem
8

Makelaar gaf een eerlijke opgave wat het huis waard zou zijn tevens werd ik goed geadviseerd of ik wel of niet aan een opendag mee moest doen. Afhandelen word keurig geregeld en afrekening valt mij reuze mee.

Anoniem
9

nog bedankt voor advies plaatselijke vak mensen en de snelle verkoop van mijn woning alles top verlopen

Anoniem
7

De heer Voerman is vriendelijk en heeft verstand van zaken.

Anoniem
8

Heeft goed zijn best voor ons gedaan in de moeilijke tijden,maar toch na veel wachten op derden gelukt

Anoniem
9

Het makelaars kantoor is Altijd goed te bereiken, geeft goed advies en heeft altijd snelle reacties op mailtjes of telefoontjes geleverd. Direct bericht als er een een potentiële koper is. Heeft kosteloos zelf mooie foto's van de woning gemaakt. Al met al vriendelijk en deskundig.

Anoniem
9

Erg eerlijke en nette makelaar die overduidelijk verstand heeft van de woningen in deze buurt. Met toeval hem gekozen, maar totaal geen spijt gehad hiervan.

Anoniem
9

Goede makelaar, kundig, betrokken en komt alle afspraken na. De heer Wim Voerman is zeer goed bereikbaar, luistert goed en geeft vakkundig advies. Hij is bereid om net dat stapje extra te zetten

Hilda Aiwazian
10

Ik wil iedereen aanbevelen om zaken te doen met dhr Voerman, hij is vakbekwaam,integer en behulpzaam.

Cengiz
10

super zeker een aanrader

Terug
Recent bekeken